top of page

De lectures i tallers... de sexualitat i portanadons

Avui, després de la classe física de preparació al part de Néixer a Casa m'he quedat fent-la petar amb les companyes i una de les llevadores sobre el llibre Pariremos con placer de la Casilda Rodrigañez Bustos. Clicant al títol podeu accedir a un enllaç on descarregar de manera gratuïta a aquest quadern. No l'he acabat de llegir, però recomano molt i molt aquest llibre a qualsevol dona, vulgui o no ser mare, estigui esperant o no, i a qualsevol persona que es consideri feminista.

Xerravem tot esperant que comencés el taller de portanadons a càrrec de la Gemma Guillamón de Porteo natural. Ens ha resolt un munt de dubtes i hem pogut provar diferents opcions, jo he après moltíssim, la veritat. Gràcies Gemma!

Al seu bloc podeu trobar un munt d'informació sobre el tema dels portanadons ergonòmics. En tot cas els seus tallers són ben recomanables. Nosaltres hem optat per fer servir el fular elàstic que ja tenim. El que tenim és molt potent i molt fort però una mica massa càlid per als primers mesos. Segur que algú ens en deixa un de més primet per als primers dos mesos, oi?

Per si en el futur em costa trobar l'enllaç a aquest video de la Gemma, aquí el deixo! http://youtu.be/Yz2HFKtYDLc

Entrades destacades
Entrades recents
Cerca per etiquetes
No tags yet.
Segueix-nos
  • Google Classic
bottom of page