top of page

Les llevadores ens visiten a casa!

Ens emocionem pensant en la primera visita a casa de les llevadores. Luci i Laia, tota la família us esperem amb candeletes! Gràcies a tot l'equip de Néixer a Casa, per tot l'acompanyament fins ara. Sabem que superareu les nostres espectatives.

Aprofitem també agrair també l'acompanyament de professionals i donasses com l'Àgata, la Rut i l'Agus, col·laboradores de Néixer a Casa, i l'Imma i la Gemma que ens han acompanyat a La Panxeta de Sant Celoni.

I sobretot i com no, vull donar les gràcies per haver trobat LA TRIBU de mamíferes més poderoses que he conegut mai: Alícia, Àgata, Fabiola, Iraia, Laura, Loli, Manuela, Mar, Maria i Maria, Natàlia, Sandra i Vanessa. Unes dones fortes i lluitadores amb les quals he après i segueixo aprenent moltíssim dia a dia i que m'acompanyaran amb la seva energia i força en el moment del part. Teniu uns companys meravellosos i que alhora són uns pares amorosíssims i sense complexes, homes de la tribu: sou sorprenents! I aquests bebès i nens de la tribu que em tenen enamorada: Sol, Gaël, Lola, Neo, Martina, Valentina, Lucía, Clara, Aran, Pep, Andrea, Aren, Zoe, Teo, Paula, Leo, Manuela, Carla, Bernat i els dos que queden per sortir de l'ou, un d'ells el nostre alè, en Feliu. Gràcies, Néixer a Casa per haver acollit i donat espai a LA TRIBU.

casa-partos.jpg
NEIXER A CASA.jpg

Entrades destacades
Entrades recents
Cerca per etiquetes
No tags yet.
Segueix-nos
  • Google Classic
bottom of page